Yritys

Ota yhteyttä

Yritys

Maansiirtoliike Koivunen Oy on vuonna 1962 perustettu jyväskyläläinen maansiirtoliike.

Maansiirtoliike Koivunen Oy:n toimialaan kuuluvat pohjarakennustyöt, rakennusten perustustyöt, kunnallistekniset työt, aluerakentaminen ja teidenrakennustyöt Suomessa. Pitkän historian ja päämäärätietoisen toimintamme ansiosta yrityksemme on kasvanut vuosi vuodelta taaten asiakkaillemme hyvän laadun ja erinomaisen taitotason. Alla muutamia keskeisiä toimintannastamme kertovia asioita.

Oma kalusto takaa töiden valmistumisen ajoissa

Maansiirtoliike Koivunen Oy:lla on käytössään täysin oma maansiirtokalusto. Oman maansiirtokaluston merkitys korostuu varsinkin kiireellisissä töissä, aina löytyy kone tai kaksi korvaamaan hajonneen koneen, jos näin käy. Lisäksi pystymme ennakoimaan etukäteen koneiden käytön, jolloin työt eivät ole vuokrakoneiden varassa. Uusimme kalustoa tasaisin väliajoin taataksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Yrityskohtainen laatujärjestelmä takaa laadukkaan työnjäljen

Olemme kehittäneet omaa laatujärjestelmäämme, jotta työnjälki ja laatu olisi aina tasaisen hyvää. Laatujärjestelmällä valvotaan, että toimenpiteet tehdään oikein ilman oikomista. Maansiirtoliikkeemme laatujärjestelmää on kehitetty vuosikymmeniä ja kehitämme sitä jatkuvasti eteenpäin, jotta työn jälki vastaa haastavimpiakin toimeksiantoja nyt ja tulevaisuudessa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Työnjohtoomme kuuluu paljon teknistä henkilöstöä, sekä koko henkilöstöllä on ammattitutkinnot takaamassa työn laatua.

Pätevyydestä ja pitkästä toiminnasta olemme saaneet RALA- PÄTEVYYSTODISTUKSEN

Pätevyydestä ja pitkästä toiminnasta olemme saaneet RALA- PÄTEVYYSTODISTUKSEN

Rakentamisen laatu RALA ry:n arviointilautakunta on myöntänyt pätevyystodistuksen Maansiirtoliike Koivunen Oy:lle ja RALA on todennut Maansiirtoliike Koivunen Oy:n päteväksi toteuttajaksi Maa- ja vesirakentamisen sekä teollisuusrakentamisen pääurakoinnissa.

Sisältäen: Pääurakointi, putkilinjat ja johtoverkot(18.3a) Pääurakointi, pohjarakentaminen: tavanomaiset pohjarakennustyöt (18.5a).

RALA- PÄTEVYYSTODISTUS on puolueeton pätevyyden toteamismenettely, jonka myöntämisperusteet ovat:

  • Tekninen osaaminen ja resurssit: Näytöt RALA:n toiminto- ja työlajinimikkeistön mukaisista referensseistä, näytöt resursseista, tiedot laadunvarmistuksesta sekä ympäristöasioiden hallinnan  ja työturvaallisuuden menettelyistä.
  • Yhteiskunnalliset velvoitteet ja tilaajavastuulaintiedot: Yritys on ennakkoperintä- ja kaupparekisterissä sekä rekisteröity alv- tilittäjä. Yritys hoitaa verovelvoitteensa sekä työntekijöiden eläkemaksut. Tiedot työnantajarekisteröitymisestä ja sovellettavista työehtosopimuksista.
  • Talouden tila: Hyväksyttävät kolmen viime vuoden tilinpäätöstiedot.